Wie zijn wij?

John DellemanJohn is al sinds 1996 werkzaam binnen de installatietechniek. Hij is begonnen als installatiemonteur, maar is al snel overgestapt naar de ontwerpende kant van de techniek. Hij heeft inmiddels ruim twintig jaar ervaring als technisch tekenaar en werkvoorbereider van installatieprojecten.

John Delleman
Mede-eigenaar JD`s Engineering

Bekijk het LinkedIn-profiel van John. 

Jurgen de Groen

Jurgen is sinds 2000 werkzaam binnen de installatietechniek, eerst als leerling tekenaar en vervolgens tekenaar/werkvoorbereider en hoofd tekenkamer. Hij heeft ruime ervaring en kennis binnen de nieuwbouw installatieprojecten.

Jurgen de Groen
Mede-eigenaar JD`s Engineering

Bekijk het LinkedIn-profiel van Jurgen. 

JD’s Engineering

In 2017 heeft John JD’s Engineering opgericht.

In 2018 is JD`s Engineering uitgebreid met een mede eigenaar Jurgen de Groen.

De reden voor deze uitbreiding is geweest om meer opdrachtgevers te bedienen en zowel kleine als grotere werken blijven te behartigen.

In 2022 hebben zij na jaren vanuit huis te werken het pand aan de Thomas Edisonweg in Drunen  betrokken

JD’s Engineering voorziet in de werkvoorbereiding van installatieprojecten en maakt daarbij gebruik van de laatste versies van de bekende tekenpakketten. Wij bieden zowel ondersteuning tijdens het proces als een volledige invulling van de werkvoorbereiding. Op die manier kan de opdrachtgever zich richten op de kernzaken van het project en valt de last van de voorbereiding weg.

“Flexibel ontzorgen”

De opdrachtgever beslist in hoeverre wij de regie overnemen, waardoor er veel flexibiliteit is. U kunt ervoor kiezen om de volledige werkvoorbereiding aan ons uit te besteden, maar het is ook mogelijk om slechts een deel bij ons onder te brengen. De mate van onze zelfstandigheid hangt dus af van de wensen en behoeften van de klant. De flexibiliteit speelt tevens een rol als het gaat om de terugkoppeling naar de opdrachtgever. Naar gelang de behoefte van de opdrachtgever wordt bepaald hoe vaak er tussendoor overleg zal worden gevoerd.